«Λειτουργική διαχείριση της καραντίνας: αντιμετώπιση των δυσκολιών που ανακύπτουν στη διάρκεια του εγκλεισμού στο σπίτι (άγχος, φοβία, θέματα παιδιών, θέματα ζεύγους).» Ατομικές συνεδρίες και συνεδρίες ζεύγους μέσω Skype.

Είμαστε λοιπόν όλοι –άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο- κλεισμένοι στο σπίτι. Όλων των ειδών τα θέματα ανακύπτουν, τόσο μέσα μας όσο και σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους της ζωής μας. Συναισθήματα που είχαμε πνίξει, συγκρούσεις που αποφεύγαμε, ίσως ερωτήματα σχετικά με το πώς ζούσαμε τη ζωή μας. Και βέβαια, θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά μας: πώς να τα απασχολήσουμε, πώς να τα προστατεύσουμε χωρίς να τα τρομάξουμε, πώς να συγκρατήσουμε τον θυμό μας όταν μας εκνευρίζουν, πώς να διαχειριστούμε τους καυγάδες τους.

Πολλά θέματα – που είναι πολύ σημαντικό να τα διαχειριστούμε όσο γίνεται πιο λειτουργικά και αποδοτικά. Αυτό που θα κάνουμε τώρα, θα επηρεάσει πολύ τη ζωή μας όταν η καραντίνα τελειώσει. Αντί, λοιπόν, να τα αφήσουμε όλα στην τύχη και να αντιδρούμε σπασμωδικά σε κάθετι, πράγμα που απλώς θα διογκώσει τις δυσκολίες μας, ας δουλέψουμε συστηματικά για να επιλύσουμε τα προβλήματα και να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας.

Ελάτε να συζητήσουμε και να ανακαλύψουμε μαζί τρόπους να μετατρέψουμε την καραντίνα σε μια δημιουργική και εποικοδομητική περίοδο.

Επικοινωνήστε μαζί μου με έναν από τους παρακάτω τρόπους. Θα σας τηλεφωνήσω, θα κλείσουμε ένα ραντεβού και θα μιλήσουμε μέσω Skype, κινητού ή σταθερού.

·         Τηλεφωνήστε στο 2108990808 και αφήστε μήνυμα στον τηλεφωνητή με τα στοιχεία σας

·         Στείλτε SMS στο 6944658941 με τα στοιχεία σας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...