«Η επικοινωνία στο ζευγάρι». Ημερίδα για ζευγάρια που είναι διατεθειμένα να δουλέψουν για να κάνουν καλύτερη τη σχέση τους. Σάββατο 9/12/17, 10:00-14:00.

Οι σχέσεις γίνονται όλο και πιο δύσκολες τα τελευταία χρόνια. Επαγγελματικές υποχρεώσεις, οικονομικές πιέσεις, συγγενείς που παρεμβαίνουν, παιδιά που χρειάζονται, έλλειψη χρόνου, διαρκής κούραση: τα πάντα συνωμοτούν για να καταστρέψουν τη σχέση του ζευγαριού.

Σε αυτό το κλίμα, η επικοινωνία στο ζευγάρι γίνεται όλο και πιο δυσχερής. Συχνά, «άλλα λέμε κι άλλα καταλαβαίνει ο άλλος.» Συχνά, η μόνη «επικοινωνία» με τον/τη σύντροφό μας είναι οι καυγάδες.

Ωστόσο, η καλή επικοινωνία είναι κάτι που χτίζεται. Αν αφιερώσουμε λίγο χρόνο και λίγη προσπάθεια, μπορούμε να μάθουμε να επικοινωνούμε σωστά με τον/τη σύντροφό μας. Και η καλή επικοινωνία έχει σπουδαία αποτελέσματα: φέρνει το ζευγάρι πιο κοντά, βελτιώνει την ατμόσφαιρα στο σπίτι, διδάσκει καλές δεξιότητες στα παιδιά, μειώνει την αίσθηση της μοναξιάς, ομορφαίνει τη ζωή.

Στο σεμινάριο θα ασχοληθούμε με θέματα όπως:

·         Τι είναι επικοινωνία

·         Τι μας εμποδίζει να επικοινωνήσουμε;

·         Βασικοί κανόνες επικοινωνίας

·         Ενσυναίσθηση

·         Πώς μπορούμε να καλλιεργήσουμε κοινά ενδιαφέροντα

·         Πώς θα δώσουμε χαρά στη σχέση μας

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 4 ώρες και θα διεξαχθεί αρκετές φορές μέσα στο χειμώνα. Επικοινωνήστε με το γραφείο για πληροφορίες.

Κόστος συμμετοχής: Άτομο 20 ευρώ, ζευγάρι 30 ευρώ.